Mit Kínálunk

Hozza El Nyugati Sikereit Keletre

Consulthink Solutions segít Önnek új üzleti lehetőségeket teremteni Délkelet-Ázsiában, több mint 15 éves tapasztalattal és hatékony üzleti vállalkozásokhoz fűződő kapcsolatokkal a régióban.

Helyi képviseletet biztosítunk Délkelet-Ázsia régiójában, erős kapcsolataink révén a magyar és helyi kormányokkal Délkelet-Ázsiában. Erős partnereink vannak különösen Thaiföldön, Indonéziában, a Fülöp-szigeteken és a Maldív-szigeteken.

Két helyi képviseleti irodánk van két különböző városban: az egyik a bangkoki metropolisszban, Thaiföldön, a másik Jakartában, Indonéziában.


Folyamatunk Az Ön Számára

A Consulthink Solutions segít Önnek erőteljesen és stabilan boldogulni Délkelet-Ázsiában szisztematikus megközelítésünk révén, amely 15 éves tapasztalatunkon alapul, az első találkozótól egészen a délkelet-ázsiai országban történő üzleti indulásig.


 • Together for the Autists Foundation

  #1 Előkészítés

  Az utazást találkozókkal kezdjük, hogy megismerjük az Ön termékét, üzletét és speciális igényeit.

 • Messzehangzó Tehetségek Alapítványa

  #2 Elemzés

  Miután megismertük Önt, ország- és piaci elemzést készítünk, hogy betekintést nyerjünk a termékének helyi piacaira, és azonosítsuk a lehetőségeket és kihívásokat az adott országokban.

 • 3

  #3 Képviselet

  Képviseleti szolgáltatásainkon keresztül kialakítjuk jelenlétét, biztosítva, hogy érdekeit megfelelően képviseljük.

 • 4

  #4 Megbízható Forgalmazó Keresése

  Megbízható és képes helyi partnert/forgalmazót keresünk Önnek Délkelet-Ázsiában.

Erősségeink Országai

A Consulthink Solutions elkötelezett amellett, hogy segítsen a vállalkozásoknak virágozni Délkelet-Ázsia pezsgő piacain. Minden egyes ország egyedi lehetőségeket kínál a növekedésre és az innovációra. Az alábbi országokban vagyunk a legerősebbek, és nagy képességekkel rendelkezünk az Ön üzletének támogatásában, hogy sikeres legyen:


Thaiföld 🇹🇭

Thaiföld, regionális központunk, fejlett infrastruktúrájáról, képzett munkaerejéről és stratégiai elhelyezkedéséről ismert. Erős gazdaságával és a technológia és innováció iránti fókuszával Thaiföld ideális csomópont azoknak a vállalkozásoknak, amelyek Délkelet-Ázsiában szeretnének terjeszkedni.

Indonézia 🇮🇩

Délkelet-Ázsia legnagyobb gazdaságaként Indonézia hatalmas piaccal és gyorsan növekvő középosztállyal büszkélkedhet. Gazdag természeti erőforrásai, sokszínű iparágai és javuló üzleti környezete miatt Indonézia kiemelkedő célpont a befektetés és terjeszkedés szempontjából.

A Fülöp-szigetek 🇵🇭

A Fülöp-szigetek dinamikus üzleti környezetet kínál fiatal, angolul beszélő lakossággal és a technológia és szolgáltatások iránti erős elkötelezettséggel. Az ország gazdasági reformokra és infrastrukturális fejlesztésre irányuló törekvése bőséges növekedési lehetőségeket teremt.

A Maldív-szigetek 🇲🇻

A paradicsomi sziget lenyűgöző természeti szépségéről és virágzó turizmusáról ismert, de a Maldív-szigetek más ágazatokban is fejlődést mutat, mint például a megújuló energia és a halászat. Stratégiai elhelyezkedése az Indiai-óceánban kaput jelent Dél-Ázsiába és azon túl.

Nemzeti Exportfejlesztési Program

A Consulthink Solutions 2017 óta nyújt projektmenedzsment szolgáltatásokat Délkelet-Ázsiában. Működésünket kiterjesztettük, új üzleti vállalkozásokat fejlesztettünk ki, és kulcsfontosságú ügyfélkapcsolat-kezelési szolgáltatásokat nyújtottunk bangkoki központunkból. 2020-ban pénzügyi támogatást kaptunk a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, valamint a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökségtől. 49,66 millió forintnyi támogatással, amelyet saját befektetésünkkel kiegészítettünk, célunk, hogy tovább fejlesszük üzleti tevékenységünket Délkelet-Ázsiában.

Projektcélok

Tanácsadói tevékenységek kiterjesztése Ázsiában: Célországok: Thaiföld, Indonézia, a Fülöp-szigetek és a Maldív-szigetek.

Támogatás az IT, mezőgazdaság és vízgazdálkodás szektorok számára: Segítségnyújtás ezen szektorok ázsiai piacra való belépéséhez és sikeres működéséhez.

Küldetésünk, hogy erősítsük jelenlétünket Ázsiában, új csatornákat nyitva ügyfeleink számára, és növelve a hazai vállalatok exportképességét.


Kulcsfontosságú Partnereink

A partnerek, akik minket választottak távol-keleti útjuk során

A Consulthink Solutionsnél együttműködésünket az Ön speciális igényeihez igazítjuk, biztosítva a rugalmas és hatékony partnerségeket. Csatlakozzon elismert ügyfeleink és partnereink listájához a régióban, és váltsa valóra ötleteit!

Legyen Ön a következő, aki üzleti sikereket ér el velünk!